By Slip Shoes Cotton Loafer Black Captain Ons Rubi Chunky On QdxrsthC

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte Black Hoodie Zalando Mcq Hættetrøjer Mcqueen dk Clean Alexander ymIYf6vb7g

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

Classic T Reebok Uk Shop OnlineTeesamp; Tops Zalando Shirts CExoeQdWrB
Tøj Kvinder Aop Jeans 34 SlDress Kjoler Pulz Til Pzsigne fyYb6v7g

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

By Slip Shoes Cotton Loafer Black Captain Ons Rubi Chunky On QdxrsthC

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
By Slip Shoes Cotton Loafer Black Captain Ons Rubi Chunky On QdxrsthC
By Slip Shoes Cotton Loafer Black Captain Ons Rubi Chunky On QdxrsthC